264,95 inc. BTW

Onze prijs:
Qty
Stel een vraag over dit product

Traxxas Stampede RTR Monster Truck 2WD Brushed HD (met accu en lader) 36254-8

De naam Stampede® is altijd synoniem geweest voor off-road plezier. Nieuwe in de fabriek geïnstalleerde Extreme Heavy Duty ophangingscomponenten maken de Stampede sterker dan ooit, en een nieuwe clipless body maximaliseert het gebruiksgemak. Met een topsnelheid van 30+ mph* en een bodemvrijheid die alles overtreft, scheurt de Stampede door gras en scheurt over stoepranden. Geef gas en de Stampede tilt de voorwielen omhoog voor wheelies en krachtige sprongen. Volledig waterdichte elektronica geeft de Stampede een all-access pas om zelfs de wildste avonturen in alle weersomstandigheden mogelijk te maken.

Extreme HD onderdelen
De Stampede is gebouwd als ultieme off-road monstertruck en heeft nu af fabriek Extreme Heavy Duty ophangingscomponenten voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. Belangrijke onderdelen zijn opnieuw ontworpen en versterkt met extra materiaal om ervoor te zorgen dat de Stampede zelfs de zwaarste klappen kan opvangen.

Cliploze montage
De cliploze body van de Stampede blijft stevig zitten, hoe ruw de actie ook wordt. Zware vergrendelingen houden de body stevig vast, maar laten in slechts enkele seconden los voor het snel verwisselen van de batterij. Dit handige verborgen vergrendelingssysteem vervangt traditionele bodyclips door versterkte panelen om de integriteit van de body te behouden en trekschade te voorkomen.

QUICK FEATURES ON STAMPEDE (36254-8)
­
  • Clipless pre-painted body
  • Factory-installed Extreme HD suspension components
  • Includes battery and charger
    • 4-amp USB-C fast charger
    • Traxxas 3000 mAh 8.4 V 7-cell NiMH battery with iD®
  • TQ 2.4 GHz radio system
  • Waterproof electronics for all-weather driving excitement
  • 30+ mph* top speed!
  • Titan® 12-turn 550 motor
  • XL-5 waterproof electronic speed control
  • Brushless-ready metal gear Magnum 272 transmission
  • Adjustable wheelie bar
  • 100% Fully assembled and Ready-To-Race®

Inclusief batterij en lader!
De Stampede heeft een krachtige 8,4 volt 3000 mAh Traxxas Power Cell oplaadbare NiMH-batterij voor het bereiken van de topsnelheid van meer dan 30 km/u. Snel opladen met 4 ampère is vrijwel overal mogelijk dankzij de meegeleverde 45+ watt USB-C acculader met iD® technologie. Voedingsadapter en kabel afzonderlijk verkrijgbaar. Voor maximaal opladen gebruik je de Traxxas 2912 45-watt voedingsadapter en 2916 100-watt voedingskabel. Het Traxxas iD systeem is de makkelijkste en veiligste manier om je Traxxas accu’s op te laden. De lader herkent de iD accu automatisch en optimaliseert de laadinstellingen zodra je de stekker in het stopcontact steekt. Er komt geen giswerk aan te pas, gewoon elke keer snel en betrouwbaar opladen.

100% Gemonteerd en Ready-To-Race®
Stampede komt Ready-To-Race® uit de doos met het TQ 2,4 GHz 2-kanaals radiosysteem, waterdichte XL-5 ESC en bijgeleverde 8,4 V batterij en lader. Met meer dan 30 jaar ervaring in de hobbyindustrie, doet Traxxas er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw RC-ervaring gemakkelijk en leuk is. Een team van ervaren vertegenwoordigers staat klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, chat of e-mail. Neem contact met ons op.
MODEL 36254-8: Volledig gemonteerd, waterdicht, Ready-To-Race®, met TQ™ 2,4 GHz radiosysteem,
XL-5™ elektronische snelheidsregeling, 8,4 V NiMH 3000 mAh Power Cell™ batterij, 4 ampère USB-C snellader en clipless gelakte body.

Traxxas Stampede 2WD Brushed HD Exploded View

Download(9 MB)

Traxxas Stampede 2WD Brushed HD Exploded View