389,95 inc. BTW

Onze prijs:

Accu?

Traxxas LiPo Power Cell 6700mAh 14.8V 4S 25C iD 2890X

Traxxas LiPo Power Cell 6700mAh 14.8V 4S 25C iD 2890X

Qty
Stel een vraag over dit product

Traxxas Disruptor 4S Boot 106064-4

Wordt verwacht op 27 september, maar we kregen bericht van Traxxas dat hij mogelijk een paar dagen vertraagd zou zijn.


VOL GAS, NON-STOP PLEZIER
De gloednieuwe 4s Disruptor® is de boot die niets achterhoudt. De pret begint wanneer je het gaspedaal intrapt en de Disruptor hard wegvaart naar 40+MPH op een enkele 4s LiPo accu. Met een lengte van 26″ heeft de Disruptor de perfecte afmetingen om snel en wendbaar te zijn op kleine vijvers en stabiel in open water. De Disruptor is speciaal gebouwd door Traxxas voor de wildste stunts en onstuitbaar plezier – en dat alles met Rapid Right™ omdraai beveiliging.

SNELLE OMDRAAIBEVEILIGING
Je hoeft geen gas terug te nemen of het plezier te verminderen met de Rapid Right beveiliging van de Disruptor. Profiteer altijd en overal optimaal van de 4s Velineon® borstelloze paardenkracht. Als de Disruptor ondersteboven zou landen, kun je door vol gas achteruit te geven de boot vrijwel direct weer rechtzetten en terug in de actie komen.

WENDBARE BESTURING
De perfect bemeten romp van de Disruptor biedt een wendbare besturing voor scherpe bochten met een even indrukwekkende snelheid van 40+MPH. Een nieuw low-CG ontwerp concentreert het gewicht binnenboord langs de middellijn voor een perfecte gewichtsverdeling. Geef gas en de Disruptor komt snel in de lucht met bliksemsnelle reflexen en stabiliteit bij hoge snelheden.

NIEUW 4S AANDRIJFSYSTEEM
Het Velineon VXL-4s Marine borstelloze stroomsysteem is een clean-slate ontwerp geoptimaliseerd om maximale stuwkracht te leveren op een enkele 4s LiPo accu. De geheel nieuwe borstelloze outrunner motor is een toonbeeld van efficiëntie en kracht en combineert een daverend koppel met een hoog toerental. Twee onafhankelijke waterkoelsystemen houden de temperatuur onder controle voor een maximale looptijd.

SPUITGEGOTEN ABS ROMP
De ABS romp van de Disruptor biedt de superieure sterkte en stijfheid die nodig is voor borstelloze paardenkrachten met hoog voltage, zonder overgewicht. Het unieke spuitgegoten ontwerp heeft meerdere ondersteunende spanten en ribbels voor uitzonderlijke sterkte. Gegoten nokken houden de verwijderbare elektronica lade op zijn plaats met minimale hardware voor extra gewichtsbesparing.